خرید بک لینک
خوشبختانه در سیستم عامل 1 10 این قابلیت ایجاد شده است که از طریق تنظیمات بخش “Storage Sense” می توانید 1 های اضافی را به صورت اتوماتیک حذف کنید . با انجام اینکار حجم زیادی از اطلاعات بدون 1 به صورت اتوماتیک حذف می شود .

مایکروسافت اخیرا ویژگی “Storage Sense” را در ویندوز 10 فعال کرده است . این قابلیت به شما کمک می کند به صورت 1 بدون نیاز به کاری فایل های موقت همچنین فایل 1 که در سطل آشغال وجود دارد را حذف کنید .

فعال 1 ویژگی “Storage Sense”
1. بر روی منوی استارت کلیک کرده و آیکون Settings را انتخاب کنید .

1 حذف کردن خودکار فایل هایی که در ویندوز 10 استفاده نمی شود 1

2. بر روی گزینه “System” کلیک کنید .

آموزش حذف کردن خودکار فایل هایی که در ویندوز 10 استفاده نمی شود 2

3. سمت راست بر روی گزینه “Storage.” کلیک کنید .

آموزش حذف کردن خودکار فایل هایی که در ویندوز 10 استفاده نمی شود 3

4. در این قسمت برای فعال کردن قابلیت جدید ویندوز 10 کلید “On.” در زیر مجموعه “Storage Sense” را فعال کنید .

آموزش حذف کردن خودکار فایل هایی که در ویندوز 10 استفاده نمی شود 4

با فعال کردن این قابلیت Storage Sensation هر چیزی که مورد استفاده قرار نگیرد را به صورت اتوماتیک حذف می کند . برای تغییر تنظیمات و اینکه مشاهده کنید چه گزینه هایی در این بخش فعال یا غیر فعال است بر روی “change how we free up space.” کلیک کنید .

آموزش حذف کردن خودکار فایل هایی که در ویندوز 10 استفاده نمی شود 5

حذف فایل های موقت
اولین گزینه “Delete temporary files that my apps aren’t using.” می باشد . هر زمانیکه برنامه ای حذف و نصب می شود ، فایلی را از بخشی به بخش دیگر منتقل می کنید ، اطلاعاتی را به صورت دستی حذف می کنید و ... یکسری فایل و پوشه بدون استفاده باقی می ماند که امکان حذف آنها به صورت دستی وجود ندارد چون کاربر دقیقا نمی داند چه فایلی از چه برنامه ای در چه بخشی حذف نشده است . با فعال کردن “Delete temporary files that my apps aren’t using.” می توانید به صورت اتوماتیک اینگونه فایل ها را حذف کنید .

حذف فایل های قدیمی در سطل زباله

دومین گزینه “Delete files that have been in the recycle bin for over 30 days.” می باشد . همانطور که از عنوان این گزینه مشخص است فایل هایی که بیشتر از 30 روز در سطل آشغال باقی مانده باشد را حذف می کند . شما می دانید که تا یک فایل از سطل آشغال حذف نشود هنوز فضای اشغال شده کاهش پیدا نمی کند و حجم هیچ تغییری نمی کند . این گزینه این ویژگی را در اختیار شما قرار میدهد تا به صورت اتوماتیک اطلاعاتی که در سطل آشغال مورد استفاده قرار نمی گیرد را حذف کنید


موضوعات مرتبط: ماکروسافت ، ترفند

برچسب: نویسنده: ساحل زارعیان تاريخ: جمعه 1 دی 1396 ساعت: 3:20

صفحه بندی